Categorie:

Tragopan V+ schuiltent

129,00

De ideale compacte pop-up schuiltent voor de mobiele fotograaf en voor op reis omdat de hide erg compact is en bijzonder snel opgezet kan worden. Uitpakken en hij staat. Een kruislat in de nok zorgt desgewenst voor wat extra hoofdruimte.

De tent is gemaakt van waterproof 150D « Oxford » polyester dat sterk en licht is. Alle naden zijn waterdicht getaped. Wordt geleverd inclusief draagtas die ook als rugzak dienst doet.

Aan de achterzijde zit een groot venster van gaas dat desgewenst ook helemaal gesloten kan worden. Aan de beide zijkanten is ook een opening met aan gaasvenster voor een camera en het hoofdventster heeft een gaas tube maar kan ook met de bijgeleverde gesloten camouflage-tube gebruikt worden. Eventueel kunnen er nog extra ‘tubes’ bij aangeschaft worden.

Aan de voorzijde zit ook een opening om een poot van het statief doorheen te steken waardoor er veel meer ruimte is om achter het statief te zitten (tussen de twee poten). Deze opening kan ook gebruikt worden voor het fotograferen vanaf een extra laag standpunt.

De verwisselbare tubes zijn hetzelfde als in de  V5, V+ en de MONAL V1

Kleur: Bruin – bladerpatroon

Maatvoering:

Breedte x breedte: 1,27 x 1,27 meter
Hoogte (met kruis): 1,40 meter
Hoogte (zonder kruis): 1,25 meter
Opgevouwen: 50 x 50 x 9 cm
Gewicht: 4,08 Kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tragopan V+ schuiltent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Pixelpenguin

Pixelpenguin.nl
Glipper dreef 155
2104WD Heemstede
Nederland
0641496399

Volg ons