Categorie:

Tragopan V5 Schuiltent

215,00 185,00

De Tragopan V5 is een robuuste en veelzijdige schuiltent geschikt om korte of langere tijd in te bivakkeren. De tent is bijzonder snel opgezet en de camera met statief kan in een oogwenk worden geplaatst. De tent heeft diverse mogelijkheden om de camouflage en het zicht naar buiten aan te passen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en het onderwerp dat wordt gefotografeerd of gefilmd.

De V5 wordt geleverd met een aantal verwisselbare venster-inzetten aan elke zijde van de schuiltent kunnen worden gebruikt. Deze openingen zijn ook geschikt voor het gebruik van een flitser. De ritsen die onder de lensopeningen zijn geplaatst hebben vier runners waardoor één statiefpoot buiten de tent kan worden geschoven. Hierdoor heb je meer ruimte achter het statief en een betere zithouding. De opening kan ook worden gebruikt voor opnamen vlak boven de grond. Elke zijde van de schuiltent is voorzien van twee open te klappen kijkgaten, bedekt met een luikje van gaas voor gedeeltelijk zicht of bedekt met een groot luik van camouflage-gaas voor maximaal zicht. Het dak heeft twee ventilatieopeningen die afzonderlijk geopend kunnen worden.

De V5 schuilhut is gemaakt van stevig waterdicht polyester en sluit met nylon tandritsen, die veel stiller zijn dan spiraalritsen. De schuiltent wordt ondersteund door een sterk paraplu-systeem en is binnen één minuut opgezet.

Het geheel wordt geleverd in een ruime tas die gemakkelijk in je bagage past.

De Tragopan V5 kan ook worden gekoppeld aan de optionele V5 extensie (niet meegeleverd) met grondzeil dat de hele tent beslaat. Hiermee kun je in de V5 overnachten en er is meer binnenruimte beschikbaar om je fototas en statieven neer te leggen.

De los verkrijgbare deurinzet met lensopening van gaas zorgt voor betere ventilatie op warme dagen en ook voor maximaal zicht.

1 Camo lens slurf met rits flits opening
1 Gaas lens slurf
4 Gaas foto openingen
4 Verwisselbare vensterafsluiting met rits
2 Kleine panelen voor de flits opening met rits
2 Kleine gaas kijkpanelen
8 Tent pennen
4 Afspanlijnen

Maten (opgezet):
Hoog: 128 cm
Lang: 125 cm
Breed: 112 cm

Maten (ingepakt):
Hoog: 20 cm
Lang: 70 cm
Breed: 25 cm
Gewicht: 3,05 Kg (in de tas)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tragopan V5 Schuiltent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Pixelpenguin

Pixelpenguin.nl
Glipper dreef 155
2104WD Heemstede
Nederland
0641496399

Volg ons