Categorie:

Tragopan V6 Schuiltent

232,00

Deze nieuwe versie van de Tragopan foto-schuiltent gebruikt hetzelfde innovatieve opzetsysteem als de V5, waardoor het opzetten razendsnel gaat in vergelijking met het klassieke pop up systeem. Ook is dit systeem veel gemakkelijker in te klappen: je bent in een halve minuut klaar. Met de uitbreidingsopties en de veelzijdigheid is dit een schuilhut waar je veel plezier aan kunt beleven.

Op voorraad | Levertijd 2 dagen

Tragopan heeft een nieuw natuurgetrouw Camo-patroon ontworpen dat beter geschikt is voor het meer seizoensgebonden gebruik door de natuurfotograaf, met name in groene vegetatie. In de toekomst zal dit nieuwe patroon het standaard patroon zijn voor alle Tragopan schuiltenten en accessoires.

Alle vensters zijn opnieuw ontworpen om twee lastige punten van de vorige modellen op te lossen: waterdichtheid en het openen en verwisselen van de vensters stiller te maken.

Om te voorkomen dat er water langs de vensteropeningen lekt, hebben we een afdekking gemaakt die de opening van buitenaf bedekt. Met behulp van twee touwtjes kun je dit venster heel stil en rustig opentrekken.

De verschillende sleeves en het gaas-scherm zijn nu bevestigd met kleine clips die het luidruchtiger klittenband en de ritsen vervangen.

De vaste afdekking over de openingen hebben een sleeve die groot genoeg is voor een kleinere telelens (bijv. 400 F/5,6) of een verrekijker. Deze vensters geven de fotograaf een beter zicht rond de tent.

De V6 heeft twee ventilatieopeningen aan de bovenzijde die van binnenuit gesloten en geopend kunnen worden.

De V6 wordt geleverd met 4 scheerlijnen en 8 pennen. 4 haringen kunnen worden gebruikt voor het bevestigen met behulp van de spanbanden in elke hoek, en 4 extra haringen bij sterke wind voor de stabiliteit van de tent. Aan de buitenzijde zijn nog diverse bevestigingspunten voor extra camouflage zoals een net of plantaardig materiaal. De Hide heeft een enkele deur die zowel van binnen als van buiten geopend en gesloten kan worden met een stille rits.

Er is een opbergvak in de Hide van 25 x 18 cm.

Drie de zijden van de Hide hebben dezelfde configuratie van ramen en openingen:

Een lage opening om een driepootpoot buiten de Hide te kunnen plaatsen. Deze opening vergemakkelijkt ook het maken van foto’s op de grond.
met een 45° oculairomvang voor digiscoping. Deze opening is gemaakt van een rits met 4 runners. De 2 ritssluitingen in het midden maken de opening voor de
driepootpoot. De onderzijde creëert een omgekeerd T-vormig venster op 15 cm boven de grond en de bovenzijde een T-vormig venster.
ideaal om met een 45° oculair comfortabele te kunnen kijken.

Een rechthoekig hoofdvenster dat past op de afneembare sleeves en vensters die hieronder beschreven staan.

De Tragopan V6 wordt geleverd met een set afneembare vensters en sleeves:

  • Een ondoorzichtige rechthoekig vensterafsluiting met een kleine geïntegreerde ritsopening die ideaal is voor een speedlight of eenvoudigweg voor observatie. Het gehele
    systeem wordt bevestigd met kleine clips. Deze hoes is ook hier apart verkrijgbaar.
  • Een rechthoekige sleeve van gaas, bevestigd met kleine clips. Deze sleeve is ook apart te koop.
  • 4 eenvoudige gaasvensters met een sleuf in het midden.

De V6 wordt geleverd met montagehandleiding die in de draagtas is ingenaaid.

Voor de Tragopan V6 zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die kunnen het comfort te verbeteren of om deze V6 om te toveren in een kampeertent of zelfs om deze aan elkaar te koppelen.

  • Een dakluifel voor ventilatie om condensatie in de Hide te voorkomen en biedt bescherming tegen de regen aan de voorzijde van uw telelens.
  • V6 uitbouw, extra ruimte, inclusief een waterdicht grondzeil grond dat het gehele oppervlak van de tent en de uitbouw beslaat zodat u in de tent en de vestibule kunt overnachten.
  • Een eenvoudige uitbouw, zonder grondzeil om bagage en andere zaken weg te kunnen bergen.
  • Een gaasdeur voor de grote opening, waardoor een breder zicht ontstaat.
  • Verbindingsslurf om twéé V6 hides te kunnen koppelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tragopan V6 Schuiltent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Pixelpenguin

Pixelpenguin.nl
Glipper dreef 155
2104WD Heemstede
Nederland
0641496399

Volg ons