Categorie:

Tragopan Monal V2
2-persoons Schuiltent

398,00

De Tragopan Monal V2 is de vernieuwde ruime tweepersoons schuiltent die punten verdient met comfort en veelzijdigheid. Het is de grootste Tragopan camouflagetent en is geschikt voor twee fotografen of één fotograaf die meerdere camera’s heeft opgesteld. Er zijn in totaal 6 lensopeningen rondom en dan rekenen we de mogelijkheid om door de lage ritsen te fotograferen niet mee. De rits onder elke opening heeft vier runners waardoor op elke gewenste plek een doorgang voor een statiefpoot kan worden gerealiseerd en je binnen op een betere positie achter het statief – tussen de poten – zit.

Vergeet niet in het tabje Video naar de review van Simon Eardley te kijken die alle ins en outs uitlegt!

Beschikbaar via nabestelling|Levertijd ongeveer 10 dagen

Nieuw

Een van de grootste veranderingen ten opzichte van de eerdere Monal, is de nieuwe stof. Deze heeft een eigen ‘loofbomen en varens’ print die het in de bosrand bijzonder goed doet en beter camoufleert dan de traditionele buintonen. Bovendien is de coating gewisseld voor een ondoorzichtige zilverkleurige coating die ook nog eens iets betere bescherming tegen de warmte geeft. Verder zijn er tal van details gewijzigd. Geen velcro maar clips, betere waterbestendigheid

Veelzijdig

De Monal V2 heeft 6 hoofdvensters die naar wens aangepast kunnen worden, zoals bij alle Tragopan schuiltenten. Een verscheidenheid aan verschillende vensters en lenspoorten biedt een grote flexibiliteit in hoe je opnamen maakt, hoe goed je verborgen bent, en hoeveel zicht je hebt. Zo kun je in de tent zitten maar ook heel laag bij de grond de lens naar buiten steken.

Overnachten in de schuiltent

De Monal V2 is binnen enkele minuten op te zetten en af te breken met een robuust paraplu-systeem. Het uitneembare grondzeil biedt de unieke mogelijkheid in de schuilhut te overnachten of te werken in heel nat terrein. De schuilhutten zijn goed geventileerd met een apart regendak dat over een gaasdak geplaatst wordt. Dit voorkomt dat zich op koude dagen condens vormt en dat het te warm wordt in de zon. De apart verkrijgbare lens-slurf van gaas kan worden toegevoegd aan een of beide deuren van de Monal V2 voor nog meer ventilatie op warme dagen.

Review

Vergeet niet in het tabje Video naar de review van Simon Eardley te kijken die alle ins en outs uitlegt.

Gewicht5900 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tragopan Monal V2
2-persoons Schuiltent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Camo lens-slurf met rits en opening voor flitser
1 Gaas lens-slurf
4 Gaas foto vensters
4 Verwijderbare vensterafsluiting met rits
2 Kleine panelen voor de flits opening met rits
2 Kleine gaas kijkpanelen
8 Pennen
4 Afspanlijnen

Ingepakt: 8 x 10 x 28 cm
Opgezet:
Hoogte: 140 cm
Lengte: 220 cm
Breedte: 140 cm