Categorie:

Hokki Schuiltent ligmodel

174,00

Deze nieuwe schuiltent is speciaal ontwikkeld voor fotografie zeer laag bij de grond.  De tent is gebaseerd op hetzelfde snelle opzetsysteem als op de Tragopan V5 en de Monal V1: met een soort paraplusysteem zet je de tent in één beweging op. Het achterste gedeelte wordt dan uitgezet met een kort stokje en een enkele haring. De rest van het opzetten bestaat uit het bevestigen van de luifel met 4 verstelbare clips, waardoor de spanning op de overkapping kan worden aangepast.

Deze opverkapping maakt deze schuiltent goed bestand tegen regen en voorkomt tegelijk condensatie in het hoofdcompartiment. Ook zorgt het voor een betere ventilatie wanneer je de schuiltent in de zon hebt staan. De twee ventilatieopeningen, één bovenop en een aan de achterzijde, zorgen voor een actieve luchtstroom in de schuilhut.

Deze schuiltent is uiteraard voorzien van een waterdicht grondzeil.

De Hokki heeft 3 grote vierkante openingen, één aan de voorkant en één aan elke zijkant. Alle slurven en vensters die bij de Hokki worden gebruikt zijn gelijk aan die van de Tragopan V5 en Monal V1 en zijn ook los verkrijgbaar. In deze openingen kunnen de verschillende (meegeleverde) vensters worden bevestigd.

De Hokki wordt geleverd met de volgende venster-inzetten:

  • Een ondoorzichtig vierkant camouflage venster met een kleine geïntegreerde ritssluiting om een flitser te kunnen gebruiken of om met een kijker doorheen te kijken. De inzetten worden bevestigd met klittenband.
  • Een vierkant gaas-venster met een slurf die ook door middel van klittenband wordt bevestigd.
  • 3 gaas-vensters met een sleuf in het midden die worden bevestigd met klittenband.
  • 3 ondoorzichtige vensters met rits aan de schuilhut en waarvan de opening vrij verstelbaar is. Deze ondoorzichtige vensters kunnen gebruikt worden als aanvulling op het gaas-venster.
    De schuilhut heeft een enkele deuropening in het lange deel die zowel van binnen als van buiten kan worden geopend en gesloten met een stille tand-rits.

De schuilhut wordt compleet geleverd met haringen en een handleiding voor het opzetten, openen en sluiten.

Gemaakt van waterdicht, licht en sterk, 150D Oxford polyester met een bruin bladerpatroon – de naden zijn waterdicht getaped.
Wordt geleverd in een draagtas.

  • hoogte:  0,75m
  • lengte: 2,30m
  • breedte:  0,95m
  • gewicht: 2,65kg – met tas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hokki Schuiltent ligmodel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pixelpenguin

Pixelpenguin.nl
Glipper dreef 155
2104WD Heemstede
Nederland
0641496399

Volg ons