Artikelnummer: N/B Categorie:

Camshield statief schoudersteun

22,0028,00

Deze steunkussens maken het sjouwen met een statief en lange telelens ‘dragelijk’. Het bestaat uit een ergonomisch gevormd blok EVA-schuim*, en is specifiek ontworpen om het comfort te verbeteren tijdens het dragen van je statief met camera en lens. In twee maten en twee patronen.

Het dragen van een statief met een telelens is een aanslag op je schouders. Een camera, telelens, statiefkop en het statief zelf wegen al snel meer dan 10 of 12 kilo. Dat rust dan met twee pijpjes van 40mm ø van de statiefpoten op je schouder en halsspieren. Dat is niet alleen pijnlijk maar zelfs echt ongezond.

Deze steunen maken zo’n statief ‘dragelijk’. Het bestaat uit een ergonomisch gevormd blok EVA-schuim*, en is specifiek ontworpen om het comfort te verbeteren tijdens het dragen van je statief met camera en lens.

Het kussen volgt de vorm van de schouder om het gewicht over een groter gebied te verdelen. Het is gemaakt van EVA-schuim dat ook werkt om de schok te dempen en te absorberen. Het is bevestigd op een statiefbeen door middel van twee riempjes met siliconen antislip om het op zijn plaats te houden en te voorkomen dat het weg zal glijden.

*EVA-schuim of EVAzote is een gesloten-cel-schuim dat bijzonder elastisch is en vormvast. Het vervormt dus niet permanent en is daarom heel populair als schokdempend materiaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camshield statief schoudersteun” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *