(1 klantbeoordeling)
Artikelnummer: MJG01417599 Categorie:

Lens Carrier

83,00

Wissen

De Lens Carrier is een heel simpele oplossing om je lange lens mee te kunnen dragen – vooral voor wat langere afstanden.

Het idee is afkomstig van de Franse fotograaf Jean-Louis Farjon en verder uitgewerkt door MrJan Gear. De lens carrier is licht in gewicht en laat je handen vrij zodat je makkelijk even door je verrekijker kunt turen, je laatste waarneming door kunt appen, je geheugenkaartje kunt wisselen en vooral: makkelijker te lopen.

De Nieuwste versie is zowel los met een ‘tuigje’ als gekoppeld aan de schouderriemen van de rugzak te gebruiken, een ruimere frontpocket en nog een aantal kleine wijzigingen.

Als je je afvraagt of de lens wel netjes op zijn plek blijft zitten: ja, dat doet hij. We hebben het uitvoerig getest met lenzen van 300 tot 800 mm, we hebben er mee gesprongen, geklommen en rondgedanst en we vertrouwen er volledig op dat alles op zijn plek blijft. En wie wel eens een gimball met een 600mm plus camera los heeft zien komen van een statief dat over de schouder werd gedragen weet dat de Lens Carrier een veel betere oplossing is voor het meenemen van je kostbare optiek.

De Lens Carrier clip je eenvoudig vast aan het band of de ringetjes die op vrijwel iedere rugzak aanwezig zijn. Het zakje voorop kan gebruikt worden voor je mobiel of een verrekijker.

Ongebruikt is het een plat pakketje dat niet snel in de weg ligt en makkelijk mee te nemen is.

1 beoordeling voor Lens Carrier

  1. Edgar (geverifieerde eigenaar)

    Ik heb de Lens Carrier nu enige tijd in gebruik en ik ben heel blij dat ik deze heb aangeschaft. Mijn camera met 600mm objectief kan gemakkelijk overal mee naartoe, lopend én op de fiets (vooral handig in uitgestrekte natuurgebieden).

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pixelpenguin

Pixelpenguin.nl
Glipper dreef 155
2104WD Heemstede
Nederland
0641496399

Volg ons